12 Temmuz 2017 Çarşamba

Akyaka Bisiklet Turu

Akyaka'da rotanızı kendiniz belirleyip daha güzel yerler görebilmek için bisiklet turu yapabilirsiniz. İsterseniz rota hakkında kiralayacağınız yerler sizin isteğiniz doğrultusunda rotanızı belirleyebilirler. Bizim rotamız Akyaka merkezden kiralayıp Akçapınar Tostçusuna gitmek aynı zamanda Akyaka bisiklet yolunu da görmüş olmaktı.






















Kano yapmak isteyenler içinde Akçapınar köyünde sadece 1 tane yer var kiralayan. 2 saat sürüyor ve kişi başı 30tl.



Her yerde bisiklet kiralamayla ilgili afişler görebilirsiniz. Bizde şans eseri elektrik panosuna aşılmış bir ilan görüp orayı araken yolumuza başka bir yer çıktı. Gelmeden önce edindiğim bilgilere göre her yerde saati 5tl ve 5 saatten sonra 25tl oluyor. Eğer ağzınız iyi laf yapıyorsa bu fiyatı bizim gibi 15tl'ye sabitleyip gün boyu kullanabilirsiniz.

Captain's Tourism'deki bütün bisiklerler yepyeniydi. Olurda zinciriniz atarsa arabayla gelip sizi kaldığınız yerden alıyorlar. Bizimde başımıza böyle bir şey geldi. 15 dakika içerisinde hallettik. Yol boyunca çok zorlu bir yer yoktu. Fakat arabalara dikkat etmekte fayda var. Bisiklet yoluna geldikten sonrası çok kolay hep düz gidiyorsunuz ve köy karşınıza çıkıyor.





Bisiklet yolunun sol tarafında bulunan Ayçiçeği bahçesine girip harika fotoğraflar çekilmeden yolculuğunuzu bitirmeyin. Eğer yorulmam derseniz bizim rotamızı herkese tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Giritli Kamuran

  İzmir'de vintage cafe eksikliğinden hep yakınmışımdır. Son zamanlarda vintage eşyaları günümüz parçalarıyla birleştirip hem tarih koka...